Minőségpolitika

A Társaság vezetőinek alapvető célkitűzése az állandó és magas minőségi színvonalú munkavégzés és szolgáltatás fenntartása a piacgazdaság feltételeihez alkalmazkodva. Ennek megvalósítása érdekében cégünk elkötelezte magát az ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 minőségbiztosítási szabvány alkalmazása mellett.

Társaságunk célja, hogy jó hírnevünket és vevőink megelégedettségét hosszú távon is megtartsuk, a szerződésekben foglalt követelmények maradéktalan kielégítésével növeljük megrendelőink bizalmát, továbbá hogy munkánk szakmai hitelességét és egzakt dokumentálását a legmagasabb technikai és igényességi szinten valósítsuk meg.

Tudatában vagyunk annak, hogy céljaink elérése érdekében minden szinten folyamatos képzésre és önképzésre van szükség, ezért a vezetés ezt támogatja és megköveteli.

A Társaság vezetői elkötelezettek a jogszabályi követelmények betartása és betartatása mellett, céljuk a vevői követelmények maximális kielégítése, a vevői megelégedettség növelése, elkötelezettek a minőségbiztosítási szabvány alkalmazása mellett, továbbá biztosítják az ehhez szükséges erőforrásokat is.