A Tolna Megyei Földmérő Napon jártunk

2016.03.25.

 A Tolna Megyei Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai Szakcsoportja és a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság Tolna Megyei Csoportja által Pakson megrendezett Földmérő Napon cégünk is képviselte magát.

A rendezvényen a megyében dolgozó és a szomszédos megyékből érkező földmérő szakemberek előadások keretein belül ismerkedhettek meg a földmérés és térképészet, térinformatika aktuális helyzetével, kérdéseivel. 

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kíván a Pécsi Geodézia Kft.

2016.01.01.

 Ezúton kívánunk Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet!

A Békéscsabai Földmérő Napon jártunk

2015.11.26.

Az MFTTT Felmérési és Területrendezési Szakosztálya, a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Mérnöki Kamara közös szervezésében került megrendezésre a Békés Megyei Földmérő Nap. 

A kétnapos konferencián több,mint harminc előadás hangzott el, az érdeklődők száma meghaladta a 140 főt. Cégünket Zsilvölgyi Csaba ügyvezető igazgató képviselte, aki két prezentációt is tartott. Az egyikben a MFTTT szerepét mutatta be a szakmai továbbképzésekben, a másik előadás a Pécsi Geodézia Kft. jelenéről szólt. 

A Békés Megyei Földmérő Napot magas színvonalú szervezés jellemezte, s az előadások meghallgatása mellett jó lehetőséget biztosított a résztvevők számára számos baráti beszélgetésekre is.